Отлично 8,4
Оценка по 18 отзывам

Отзывы путешественников

Выберите категорию
Отлично



По 18 отзывам
  • Чистота 9,1
  • Услуги 8,0
  • Расположение 9,2
  • Удобство номера 7,8
  • Обслуживание 8,7
  • Цена – качество 8,1
  • Питание 7,2
Сортировать по

Hanne — Дания
Группа
Одноместный номер
3 ночи (ей) в Май 2015
Kommer igen
beliggenhed, charmerende, roligt
Trygt og rart. Har nu boet her 3 gange og jeg vender helt sikkert tilbage til det lille og hyggelige hotel, som ligger i Berlins mest charmerende gade og dejligt tæt på offentlig transport. Lokalt og alligevel tæt på alt. Jeg er bare super godt tilfreds.
Отзыв оставлен 05 июня 2015
Был ли этот отзыв полезным?

Elizabeth — Дания
Семья с подростками
Двухместный номер с 1 кроватью
2 ночи (ей) в Октябрь 2014
Skøn bydel
Beliggenhed, rent og fin pris
Opholdet var meget fint. Det undrer dog mig, at personalet ved udtjekning ikke informere om at alt offentlig tog strejker, da det jo havde betydning for vores hjemrejse,
Отзыв оставлен 22 октября 2014
Был ли этот отзыв полезным?

Iben — Дания
Пара
Двухместный номер с 1 кроватью
4 ночи (ей) в Апрель 2013
Vi havde 4 skønne dage på Kastanienhof.
Man får meget for pengene, hotellet er hyggeligt og familiært .Der er sporvogn lige uden for døren.
Som allerede nævnt var vi meget tilfredse og overraskede over at hotellet var så hyggeligt. Vi havde fået hotellet anbefalet af gode venner.
Отзыв оставлен 25 апреля 2013
Был ли этот отзыв полезным?

Katharina — Германия
Бизнес-путешественник
2 ночи (ей) в Август 2013
Gute Lage für Städtetrips & Geschäftsreisen
Lage, Service
Aufenthalt war sehr angenehm, Personal an der Rezeption zuvorkommend (Wegerklärungen, Verkauf von BVG Tagestickets etc), Einzelzimmer allerdings recht klein.
Отзыв оставлен 28 августа 2013
Был ли этот отзыв полезным?

Krzysztof — Германия
Бизнес-путешественник
Одна ночь в Март 2013
Ruhiges Stadthotel mit einer guten ÖPNV Anbindung
Freundlichkeit des Personals, Sauberkeit, bequemes Bett
Отзыв оставлен 04 апреля 2013
Был ли этот отзыв полезным?

Trine — Норвегия
Группа
Одноместный номер
3 ночи (ей) в Октябрь 2013
Hyggelig hotell i et fint område av byen
Usedvanlig hyggelig betjening, passe utvalg av forkost, bra beliggenhet
Usedvanlig hyggelig betjening, hyggelig hotell, bra beliggenhet
Отзыв оставлен 24 октября 2013
Был ли этот отзыв полезным?

Albin — Швеция
Бизнес-путешественник
Двухместный номер с 1 кроватью
Одна ночь в Май 2012
Trevligt litet hotell
Centralt i Prenzlauer berg
rent och snyggt hotell. vid min vistelse pågick ett bygge i grannhuset som störde lite. frukost ingick inte i mitt pris, men det finns många fik i området som serverar frukost. det finns ingen wifi på rummet.
Отзыв оставлен 29 августа 2012
Был ли этот отзыв полезным?

Viktor — Швеция
Пара
Двухместный номер с 1 кроватью
3 ночи (ей) в Июль 2012
Ett av bästa hotell jag varit i alla avseenden
Rent, ordning, snellt personal står till tjänst, hjälper
bra och bekvämt läget, nära berlin center, dags trafikkort köper man direkt i reception, spårvagn, buss, tunnelbana - allt ligger nära. rena rum, ordning, frukosten med stort urval av fräscha produkter - ostarna, korvar, grönsaker, kakor mm. nackdelen - i berlin finns 7 kastanjenallen och flera hotell med liknande namn, så det är enkelt att komma till fel hotell dessvärre mitt på natten. studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
Отзыв оставлен 18 июля 2012
Был ли этот отзыв полезным?


1

2

3

1234

Начните здесь - выберите предпочитаемую программу: